FCSB, petrecere pe manele. Au aruncat cu bani în Marinică Nămol, Adi Energie și Originalii GALERIE FOTO

0
0
Publicat:

După înfrângerea cu CFR Cluj și primirea medaliilor de campioni, jucătorii FCSB au defilat prin oraș într-un autocar descoperit, după care au mutat petrecerea într-un club din București.

Roș-albaștrii s-au distrat pe ritmuri de manele și orientale, Florinel Coman fiind cel care a fost sufletul petrecerii animate de Marinică Nămol, Adi Energie, orchestra „Originalii” și Luis Gabriel, până spre orele dimineții. „De la Florinel Coman, pentru toată lumea prezentă. Le mulțumim că sunt aici, alături de campionii noștri. Pentru familia Steaua (n.r. FCSB), trăiască familia Steaua, pentru culorile roș-albastre”, a sunat prima dedicație a fotbalistului ce urmează să se transfere în Qatar.

Vedeta roș-albaștrilor a împărțit bani încontinuu cântăreților, pe tot parcursul nopții auzindu-se masaje de genul: „Tot din partea lui Coman, patru milioane! La anul să ne distrăm la fel, așa cum spune Florinel. Gălăgie, tată! Șase milioane de la Coman! Atacantul number one, știți cu toți că e Coman. Atacant de meserie, și când stă pe loc, înscrie”.

Manea pentru Gigi Becali 

Fotbaliștii FCSB nu l-au uitat nici pe patronul echipei, Gigi Becali. Deși nu a fost prezent, finanțatorul a primit dedicații, ba chiar amfitrionii i-au compus ad-hoc o melodie. Aceasta a fost cântată și de jucători, care s-au strâns ciorchine în jurul interpretului: „Știți că face atmosfera/ E liderul din Pipera/ Știți cu toți, pretențios/ Cel mai mare credincios/ Știți cu toți că e puterea/ E patronul din Pipera”.

Au existat și momente mai tensionate, mai spre dimineață, când, în parcarea clubului a fost cât pe ce să se iște o bătaie. Înjurat de cineva, Octavian Popescu s-a plâns unui prieten. Acesta a vrut să facă dreptate cu pumnul, dar a fost ținut în frâu de cei prezenți și situația nu a degenerat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite